13:00

Referat: IFK Klagshamn - AIF Barrikaden

Referenten ej närvarande så det här inskränker sig till vissa "hårdfakta".samt en ytterst summarisk sammanfattning av vad som uppsnappats utan några krav på objektivitet.

Startelva var i alla fall: Simon Samson (come-back efter lång frånvaro) - Jonathan T, Henke, Oskar, Emil - Sebbe, Philip, Björn, Amine - Jimmy, Anders

Avbytare var Osama som kom in efter 10-15 min av andra halvlek och spelade resten av matchen som innermittfältare, Josef som kom in samtidigt som vänster yttermittfältare men tvingades utgå efter bara ett par minuter p.g.a. sina krånglande ljumskar och Martin som kom in efter c:a 20 min av andra som innermittfältare där han spelade matchen ut.

Vi hade den ganska kraftiga medvinden i ryggen i första halvlek och spelade ganska hyfsat och när vi tog ledningen genom Anders på pass från Jimmy (?, rätta gärna någon om det är fel) efter c:a 25 min var det ganska rättvist. Klagshamn höjde sig efter målet och kunde också kvittera på straff bara 1-2 min före pausvilan.

I början av andra halvlek rasade allt. På de första 15-20 minuterna släppte vi in 4 mål, varav de flesta efter helt onödiga bolltapp långt uppe i planen, fick Oskar och Josef så skade att de fick utgå och Björn utvisad. Därefter blev det resten av matchen en ganska bra insats från vår sida med tanke på att vi var en man mindre. Dock var det bara Klagshamn som gjorde några ytterligare mål när de cirka 10 min före slut fastställde det hemska slutresultatet 6-1